De Theaterboerderij
Speelplaats voor Muziek, Cultuur en Natuur!
Home Het Theater Cursusaanbod Agenda Bed en Breakfast Contact

'Wie stenen losbreekt'
 

Romy, een vrouw van middelbare leeftijd, wordt op een ochtend wakker met een bevreemd gevoel. Ze is moe en voelt zich leeg. Onzekerheid bekruipt haar, want dit zijn gevoelens die ze helemaal niet kent. Na een paar dagen besluit ze voor een korte retraite naar een klooster te gaan, in de hoop daar rust te vinden en haar leven weer snel op orde te hebben. In het klooster maakt zij kennis met een geheel ander ritme; met stilte; met eenvoud en met het werk van auteurs die schrijven over thema’s die haar nu bijzonder treffen. Als de dag aanbreekt dat zij het klooster verlaat, bevindt zij zich op een keerpunt in haar leven.

Op de cadans van de getijden in het klooster wisselen heden, verleden en de verbeelde inspiratie elkaar af. ‘Wie stenen losbreekt’ is een afwisselende voorstelling met scènes in het klooster, flashbacks uit het leven van Romy én geacteerde verhalen.

Met ‘Wie stenen losbreekt’ probeert Kirsten Benschop thema’s als relaties, werk, burn-out en afscheid dichtbij te brengen en middels een zoektocht (die de voorstelling is) in een positief kader te plaatsen van vertrouwen, liefde en hoop

.
Wie stenen losbreekt
de Theaterboerderij - Hoofdstraat 19 - 9454 PK Ekehaar - 0592-785423 - Info@detheaterboerderij - KvK 62404822